Goede PET-trays, meermalig en op maat!

Gerecyclede PET-trays zijn ideaal voor de tuinbouw en het verpakken van je product. Sterk, meermalig en prijstechnisch interessant. Maar dat hoeven wij jou professionele kweker niet te vertellen! Wat we wel vertellen: bij Multi-Tray gaat het nog ouderwets om het contact met jou. Om informatie geven, het juiste advies, om snel en op maat leveren. Bij ons draait het om vertrouwen, korte lijntjes en dingen gewoon goed regelen. Kijk naar ons online assortiment of bel gewoon meteen even. Dat is wel zo snel en makkelijk!

Bel ons gerust

Doe duurzaam

Wij vertellen het eerlijke verhaal. Wij werken alleen met rPET (gerecyclede PET) om onze trays te produceren. Als member van Petcore-Europe geloven wij erg in PET! Een PET-tray is bijvoorbeeld intern meermalig te gebruiken. Daarnaast is gerecyclede PET als tuinbouwverpakking zeer goed bruikbaar, sterk en heeft het een lage CO2-voetafdruk. Wij kiezen altijd voor zo duurzaam mogelijk en we hebben alleen de ‘groenste’ artikelen in ons assortiment. Of het beter kan? Ja, natuurlijk! Daarom blijven we innoveren en ontwikkelen. En dat is het eerlijke verhaal!

Handel en export

De doordachte kwaliteit van onze PET-trays tegen een aantrekkelijke prijs, maakt ze uitermate geschikt voor de export. Aangepast design om minder plastic te gebruiken, dus lager in gewicht. Als exporteur weet je dat je onze trays met een gerust hart aan kunt bieden bij de eindklant. Waar ook ter wereld!

Wij informeren u graag

Gerard Knüwer 
Verkoop binnendienst/planning

Daan Swart
Commercieel directeur

Over MultiTray

Afspraak is afspraak
Eerlijke prijzen 
Snelle levertijd
Kwaliteit en duurzaamheid

MultiTray: jouw partner in premium packaging!

 

Meer info?

 Wil je meer weten over onze producten, maatwerk, slimme manier van designen en werken. Neem gerust contact op!

Contact

MultiTray B.V.
Oostwijk 3 5406 XT Uden
M: info@multitray.nl
T: 0413 255 489

Top
Call Now ButtonVragen? Bel ons!