Over MultiTray

 De no-nonsense mentaliteit en innovatieve kwaliteiten van oprichters Marco van Heugten en Kees Komen zijn tot op de dag van vandaag de rode draad in ons bedrijf. In januari 2010 sloegen Marco en Kees de handen ineen en richtten Multi Tray op. Omdat ze toen al snapten wat nu nog steeds onverminderd telt: de verpakkingsbranche vraagt om efficiënte en adequate verpakkingsleveranciers. 


Onze passie voor het vak, de enthousiaste bedrijfscultuur en onze hands-on houding, zit diep verankerd in ons kleine, hechte team. We zijn innovatieve uitvinders en probleemoplossers. Voortdurend op zoek naar manieren om processen te verbeteren, zodat we de efficiëntie en continuïteit waarborgen. We automatiseren wat er te automatiseren valt. Elke dag werken we met elkaar samen -met korte lijntjes en Japanse discipline- om de wereld een stukje beter te maken voor onze klanten, leveranciers en medewerkers. Wij kijken verder dan de juiste verpakking: we willen impact maken en dat ook uitstralen. We delen onze visie om te laten zien dat we constructief deel uit willen maken van positieve veranderingen in onze samenleving! Dat doen we op een eenvoudige en acceptabele manier, met behulp van de juiste data en het juiste verhaal.

Ons DNA

Wat we willen bereiken? Dat iedereen weet dat je met Multi Tray alle kanten op kunt. Wij doen er alles aan om elke samenwerking zo transparant en eenvoudig mogelijk vorm te geven. Met duidelijke afspraken, die ook écht afspraken zijn! Of zoals Marco het zegt: ‘Vergelijk het met een vliegtuigmaatschappij. Wij leveren een kwalitatief hoogstaande vlucht van A naar B, zonder poespas. Wil je de vlucht voor het beste tarief? Dat leveren wij als geen ander. Een eerlijk tarief, waar we samen door kunnen ontwikkelen. Wil je champagne en luxe nootjes? Dat kan! Maar we zullen je altijd vragen of dat wel echt nodig is. Wellicht kun je ook zelf je boterhammen smeren.’

Wat dit betekent voor onze klanten? Dat we onszelf altijd uitdagen om artikelen met een slim design te bedenken en produceren. Naast het slimme design houden we natuurlijk rekening met de duurzaamheid en de beste kwaliteit, en dat alles tegen een eerlijk tarief. Zo bouwen we aan duurzame relaties. Wij geloven in ‘samen’ om vooral Greenwashing tegen te gaan. Onze producten spreken de mensen op de juiste manier aan, met eerlijke data omtrent de footprint en met een kloppend verhaal.

Over MultiTray

Afspraak is afspraak
Eerlijke prijzen 
Snelle levertijd
Kwaliteit en duurzaamheid

MultiTray: jouw partner in premium packaging!

 

Meer info?

 Wil je meer weten over onze producten, maatwerk, slimme manier van designen en werken. Neem gerust contact op!

Contact

MultiTray B.V.
Oostwijk 3 5406 XT Uden
M: info@multitray.nl
T: 0413 255 489

Top
Call Now ButtonVragen? Bel ons!