Food verpakkingen

Van standaardverpakking tot eigen model! 

 

Kies je uit ons brede assortiment standaardproducten of ga je voor maatwerk? In beide gevallen leveren we snel vanuit onze AA-gecertificeerde bedrijfsomgeving. Bij Multi-Tray doen we nog maar één ding op de ouderwetse manier: contact met jou onderhouden! Om informatie te geven, het juiste advies, om snel en op maat leveren. Bij ons draait het om vertrouwen, korte lijntjes en dingen gewoon goed regelen. Kijk naar ons online assortiment, vul de online maatwerktool in of bel gewoon meteen even. Dat is wel zo snel en makkelijk! 

Bel ons gerust!

 

 

 

Eerlijk duurt het langst!

Wij vertellen het eerlijke verhaal. We produceren verpakkingen in meerdere grondstoffen en alle verpakkingen zijn met het oog op duurzame belangen ontwikkeld. Wij bieden alleen het groenste artikel aan! Daarnaast zijn we eerlijk in ons advies. Wij geloven namelijk in duurzame relaties. Met duidelijke afspraken en eerlijke tarieven. Denken wij dat extra opties voor jouw verpakking niet nodig zijn? Dan zeggen we dat gewoon.
Lees ons DNA

Verpakkingen voor iedere branche

De mogelijkheden zijn eindeloos. Van AGF tot koekverpakkingen. Van bloemverpakkingen tot grote en kleine retailoplossingen. Wilt u meer weten over de standaardoplossingen en afmetingen voor bijvoorbeeld gastroschalen, tomatenschaaltjes of vleeswarenverpakkingen? Over maatwerktrajecten? Kwaliteit? Materialen? Automatisering? CO₂-voetafdruk? Lead-time? Schroom niet om even te bellen!
Bel ons gerust!

Onze werkwijze

Idee

Ontwerp

Prototype

Productie

Laat u vrijblijvend informeren

Daan Swart
Commercieel directeur

Over MultiTray

Afspraak is afspraak
Eerlijke prijzen 
Snelle levertijd
Kwaliteit en duurzaamheid

MultiTray: jouw partner in premium packaging!

 

Meer info?

 Wil je meer weten over onze producten, maatwerk, slimme manier van designen en werken. Neem gerust contact op!

Contact

MultiTray B.V.
Oostwijk 3 5406 XT Uden
M: info@multitray.nl
T: 0413 255 489

Top
Vragen? Bel ons!